Pasform

For mange kvinder gemmer sig væk i oversized tøj, forkerte størrelser og pasformer. Hos Curves By H&L ses der på kvindekroppen med nye øjne, og det er en vigtig del af firmaets ånd, at man skal føle sig komfortabel, men også samtidig kan vise sine bedste sider og kurver frem. Bare fordi man har kurver skal man ikke gemme sig væk.

Curves By H&L har valgt at ligge et stort fokus på pasformen til kurvede kvinder, hvilket også betyder at det tøj der tilbydes ikke er standardiseret efter det der allerede er på markedet, og derfor giver en anden og bedre pasform.

 

Er man i tvivl om sin kropstype kan man evt. kan man se på skema nedenfor.

Ydermere gøres der også opmærksom på, at der i shoppen er udspecificeret hvis den valgte style er bedst egent til en bestemt kropstype.

 


Sådan finder du din pasform

Du skal bruge et målebånd for at kunne finde ud hvilken pasform du har. Du skal måle din hofte på det bredeste sted, din talje det smalleste sted og midt på dit bryst. Disse tre mål skulle gerne give dig et billede af hvordan din krop former sig.

PASFORM HOFTE TALJE BRYST
DRÅBEN Bred Smal Smal
ROSEN Smal Bred Bred
STILKEN Lige Lige Lige
TIMEGLAS Bred Smal Bred

 

KROPSTYPER

 

Dråbe

Når man er dråbeformet, er det godt at sætte fokus på skuldre, bryst og talje. Dette kan gøres med en mere iøjefaldende overdel, som giver fokus på bryst og talje, og fjerner fokus fra hofterne. Det er bedst hvis overdelen møder underdelen lige inden dit bredeste sted eller i taljen.

Rose

Når man er roseformet, er det en god ide at sætte fokus på brystet. Det kan derfor være en ide at have overdele med empire snit, det kan også ved nogen være en god ide med en mere åben halsudskæring. Det er godt hvis overdelen slutter under maven. En kort jakke/cardigan som skære i taljen kan være med til at fremhæve en taljen.


Stilken

Når man er stilkformet, skal man ligge fokus på bryst og hofte. A-formede kjoler er rigtig gode, da denne type produkt giver talje og fremhæver brystet.

Timeglas

Når man er timeglasformet, kan man sætte sit fokus på bryst, talje og hofte, på samme tid. Man skal undgå løse overdele, da dette skjuler timeglasset.