Handelsbetingelser

Inden brug af websitet, bør du læse nedenstående betingelser grundigt igennem. Da du ved brug af dette website accepterer helheden i disse betingelser.  
Webshoppen udbydes af Curves By H&L, cvr. 37144398, Strøget 17B, 1th, 7430 Ikast.


Nedenstående handelsbetingelser med Persondatapolitik skal accepteres, før din bestilling på webshoppen kan godkendes. Det sker automatisk når du vinger af ved feltet, at du har læst og accepteret disse handelsbetingelser.
Når du accepterer handelsbetingelserne, accepterer du hermed, at vi må give dig oplysninger via e-mail eller på papir. Alt efter hvad der hensigtsmæssigt er bedst.


Fra webshoppen sælger vi udelukkende vores varer, til forbrugere som er fyldt 18 år, og kun handler til eget forbrug eller som en gave til andre. Ved accept af handelsbetingelserne, bekræfter du derfor at du er fyldt 18 år.   
Vi leverer kun i Danmark. Færøerne og Grønland er ikke omfattet leveringen på nuværende tidspunkt.    


1. BESTILLING
På webshoppen er det muligt at finde oplysninger på en lang række varer. Det kan være oplysninger som, materialevalg, priser, mål, farver, størrelser, kendetegn og vaskevejledning.
Oplysningerne er med til at give dig, den bedste fornemmelse af en given vare, inden du foretager din endelige bestilling på webshoppen.  


Vi forsøger løbende at opdatere webshoppen, men det kan i nogle tilfælde ske, at en given vare ikke vil kunne leveres, eller købes til den givne pris, som fremgår på webshoppen.


Ved accept af handelsbetingelserne, acceptere du derfor, at oplysningerne på webshoppen, kun er en opfordring til dig, om at afgive tilbud til os. Med dette menes at, før pengene er trukket på din konto, er vi ikke forpligtede til at levere den eller de varer, som du har bestilt.


Indkøbskurven viser den eller de varer du har valgt, samt den samlede pris. Prisen inkluderer moms og leveringsomkostninger, og er opgjort i danske kroner.  


Før du har gennemført nedenstående trin, er du ikke bundet af din bestilling:
    •    Din Bestilling
    •    Information
    •    Betaling
Hvert trin kan afbrydes på ethvert tidspunkt, hvis du har lyst.

 

2. BETALING
Du kan betale for din bestilling med følgende betalingskort:
    •    Dankort/VISA Dankort
    •    VISA Electron
    •    Mastercard
    •    Visa Maestro


Betaling med betalingskort, foregår gennem en krypteret, godkendt forbindelse via Wannafinds betalingssystem, som er godkendt af PBS. Ved betaling vil du blive afkrævet kortnummer, sikkerhedskode og udløbsdato.


Dine kreditkortoplysninger bliver ikke gemt hos Curves By H&L. Oplysningerne om dit kreditkort bliver håndteret af vores betalingsudbydere Nets/Teller. Det er derfor ikke muligt for udenforstående at få dine kreditkortoplysninger i vort system.  


Betalingen for bestillingen vil først blive trukket fra din konto, når varen er afsendt fra vores lager. I det øjeblik er der indgået en bindende aftale mellem dig og Curves By H&L.

 

3. BEKRÆFTELSE AF DIN BESTILLING
Når du har bekræftet din betaling af de bestilte varer, modtager du automatisk en genereret e-mail med bekræftelse fra os.


Den modtaget e-mail vil indeholde oplysninger om din bestilling, dvs. type, farve, størrelse, ordrenummer, pris inklusiv moms og leveringsomkostninger. Denne e-mail bør gemmes, hvis du senere får brug for at kontakte vores kundeservice.
Den modtagne automatiske genererede e-mail, er ikke et accept fra vores side om dit tilbud. E-mailen informerer blot, at vi har modtaget din bestilling, og at den nu vil blive håndteret.

 

4. HÅNDTERING AF BESTILLING
I det øjeblik du afgiver din bestilling, bliver din bestilling sendt til lageret. Det er for at levering hurtigst muligt kan ske, samt at vi hurtigst muligt kan sikre, at varen er på lager.
Er varen ikke på lager, modtager du en e-mail herom.


Er varen på lager, afsendes din bestilling inden 2-5 hverdage, medmindre andet er angivet ved den givne vare, fx ved unika produkter.


Skulle du modtaget varen senere en forventet, påtager vi os desværre ikke noget ansvar, da ansvaret er overgivet til forsendelsesfirmaet.  


5. INFORMATION OM AFSENDELSE

Samtidig med at varen afsendes fra vores lager, modtager du en e-mail, som indeholder reference til dit ordrenummer.


E-mailen indeholder ligeledes nedenstående oplysninger, som for dig er relevante og bør blive gemt:
    •    Track and trace nummer hos PostNord eller GLS til din pakke
    •    Faktura for dit køb i PDF-fil
    •    Disse handelsbetingelser i PDF-fil

 

6. LEVERING OG INFORMATION
Det er desværre ikke muligt selv at hente dine varer hos Curves By H&L i Ikast.


Du vil i stedet modtage din varer i en pakke fra PostNord eller GLS.


Det er os, der indgår en aftale om levering med PostNord og GLS. Når varen er overgivet til PostNord eller GLS, har vi leveret dine varer, og vi er derfor ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser.
Fortryder du dit køb, se yderligere information herom i pkt. 7 og 8.

 

7. FORTRYDELSE
Du har, som forbruger, ret til uden begrundelse at fortryde dit køb i indtil 14 dage efter den dag, hvor du, eller en af dig angiven tredjepart som ikke er transportøren, har fået varen i fysisk besiddelse. For at gøre brug af denne fortrydelsesret skal du inden 14 dages fristens udløb meddele os, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten.


For at meddele os din fortrydelse, kan du udfylde den standardfortrydelsesformular, som er vedlagt disse handelsbetingelser. Du kan også vælge at fortryde dit køb på anden måde. Meddelelsen skal da blot være utvetydig og ske til:
info@curvesbyhl.dk

Har du besluttet dig for at bruge fortrydelsesretten, bliver følgende betalinger vedrørende det fortrudte køb, refunderet til dig:

- Produktets pris

- Fragt fra Curves By H&L til dig.

 

Betalinsgebyr og returforsendelsesomkostninger bliver ikke refunderet til dig. 


Tilbagebetaling vil ske så snart vi har modtaget returvaren, og vurderet om dens værdi er forringet eller ej. Du vil have pengene på din konto indenfor 2-30 dage, alt efter hvilket kort du har benyttet, og efter bekræftelse fra vores side om at pakken er kommet frem til os.
Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som der blev anvendt ved købet.
 
8. TILBAGELEVERING EFTER FORTRYDELSE
Efter dit fortrudte køb, skal varen tilbageleveres til os uden unødig forsinkelse og senest 14 efter den dato du meddelte os, at du ville gøre brug af din fortrydelsesret.
Tilbageleveringen skal ske ved at benytte hjemmesiden: https://retur.pakkelabels.dk/curvesbyhl
Hvor du udfylder en returseddel, som skal printes ud og vedlægges varen, samt skal der printes/købe en pakke label, som monteres på pakken, efter instrukserne som er anvist på hjemmesiden.


Det er ikke muligt at tilbagelevere varerne fysisk til Curves By H&L i Ikast. Varerne skal i stedet sendes til:
Curves By H&L                                                                                                                          

Marsvej 6

7430 Ikast


Du skal selv betale/ligge ud for de direkte udgifter, der er forekommer i forbindelse med din tilbagelevering af varen. Disse udgifter vil blive lagt oveni dit tilgodehavende for de tilbageleverede varer.
Du har ansvaret for varerne, hvis varerne bliver væk eller beskadiget under forsendelse, derfor husk at notere det track and trace nummer, som står på den returpakkelabel du benytter.


Såfremt varens værdi er forringet, når vi modtager varen, og denne forringelse skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskab og den måde, varen fungerer på, så hæfter du selv for værdiforringelsen. En vare vil bl.a. have mistet sin værdi for os, hvis du har klippet tags af varen, hvis du har vasket varen, eller hvis du har haft varen på i længere tid, end hvad du ville have kunne prøve i et prøverum i en fysisk butik, fx hvis du har haft varen på, på arbejde eller i byen, og derefter tilbagelevere den til os. I disse tilfælde vil vi ikke kunne sælge varen til en anden kunde, hvorfor varen er uden værdi for os. Du vil derfor ikke kunne få dine penge retur.  

 

9. BYTTESERVICE
Da Curves By H&L ikke har egne fysiske butikker, gælder samme fortrydelsesret som beskrevet i pkt. 7. Du har 14 dages fortrydelsesret, og skal meddele det fortrudte køb, og tilbagelevere varerne inden de 14 dage er gået. Se pkt. 7 og 8 for fortrydelse og tilbagelevering.

 

10. FEJL I FORSENDELSE
Skulle det på beklageligvis ske, at vi ikke har leveret de varer som du har bestilt, og som står på din faktura og/eller følgeseddel, så skal du straks kontakte vores kundeserviceafdeling, og oplyse dit ordrenummer på e-mail: info@curvesbyhl.dk
Så undersøger vi hurtigst muligt din ordre, og vender tilbage til dig.    

 

11. REKLAMATION
Såfremt du har købt en vare på Webshoppen, som på trods af vores kvalitetskontrol, alligevel skulle give anledning til reklamation, så bedes du returnere varen sammen med Curves By H&L’s returseddel som du finder på: https://retur.pakkelabels.dk/curvesbyhl
til:
Curves By H&L

Marsvej 6

7430 Ikast

Att.: Curves By H&L Kundeservice


Det er vigtigt, at du på retursedlen markerer, at der er tale om en reklamation, samt hvor og hvad, der ønskes reklamation for.


Du betaler ikke returporto for de defekte varer. Dog skal du ligge ud for portoen, når du sender varerne retur, når vi så modtager varen, vurderer vi den ud fra din reklamation.
Konstaterer vi at varen er mangelfuld, vil vi uden videre tilbagebetale det beløb, som du har betalt for den pågældende vare, samt beløbet for porto, med samme betalingsmiddel som anvendt ved købet, du vil have pengene på din konto 2-30 dage efter bekræftelse på reklamationen fra vores side.

 

12. FORBEHOLD
Vi tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer, som fremgår af Webshoppen.
Vi kan ikke garantere, at de farver, som vises på Webshoppen, præcist gengiver de farver, som varerne faktisk har. Hvordan farverne gengives, afhænger af indstillingerne på din computer.
Tekniske fejl eller typografiske fejl kan forekomme i informationerne på webshoppen.
På webshoppen kan informationerne ændres uden varsel.


13. PERSONOPLYSNINGER OG COOKIES

I forbindelse med din brug af webshoppen vil der blive behandlet, herunder indsamlet og brugt en række oplysninger vedrørende dig.
Det er en betingelse for din brug af webshoppen, at du accepterer den gældende Persondatapolitik for Curves By H&L. Du accepterer denne Persondatapolitik, når du aktivt vinger af, at du vil acceptere disse Handelsbetingelser.


Den til enhver tid gældende Persondatapolitik for Curves By H&L og information om brugen af cookies kan findes på hjemmesiden under domænenavnet www.curvesbyhl.dk.

 

14. OPHAVSRET OG VAREMÆRKER
Indhold og varer på webshoppen, som indeholder tekst, billeder og lyd, tilhører Curves By H&L.
Varer og øvrigt indhold på webshoppen må ikke ændres, gengives, anvendes eller kopieres, uden samtykke fra Curves By H&L.
Varerne, som kan købes i webshoppen, er mærket med varemærker, som er registrerede af Curves By H&L.
Disse varemærker må ikke anvendes i erhvervsmæssig øjemed, medmindre der er givet samtykke fra Curves By H&L.

 

15. KONTAKTOPLYSNINGER
Ønsker du ar kontakte Curves By H&L’s kundeservice, kan du skrive til os på e-mail: info@curvesbyhl.dk
Vi kan ikke kontaktes i weekenden eller på helligdage.


For at åbne vores fortrydelsesformular, klik her
Udfyld fortrydelsesformularen, gem den, og send den til vores kundeservice på e-mail: info@curvesbyhl.dk   


PERSONDATAPOLITIK OG COOKIES

For at din bestilling kan gennemføres på Curves by H&L, skal du som minimum oplyse:
    •    Navn
    •    Adresse
    •    E-mailadresse
    •    Telefon/mobilnummer

    •    Dine betalingsoplysninger

 

Alt sammen er oplysninger, vi bruger i forbindelse med dit køb hos os, da dette er nødvendige oplysninger for, at vi kan gennemføre vores del af handlen.


Ovenstående data bliver gemt, for at gøre din færden nemmere på webshoppen. 
Disse oplysninger videregives ikke til en tredjepart, medmindre der sker omstrukturering, helt eller delvist slag af virksomheden. En sådan videregivelse vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.  
Du har som kunde, mulighed for at få indsigt i vores registrering af data omkring dig, og det er muligt for at dig gøre indsigelse mod en registrering, i henhold til reglerne om dette i loven om behandling af personoplysninger.


BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER - SAMTYKKE
Hvis du har sat kryds i boksen ?ja, jeg er ikke en robot, giver du samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud?, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Du kan altid trække dit samtykke tilbage, ved at kontakte os på info@curvesbyhl.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud. 

HVAD ER COOKIES? 
En cookie er en lille datafil, som gemmes på din computer, for at man kan genkende din computer ved næste besøg. Vores website bruger cookies til følgende: 

- Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer 
- Måle trafik og salg, så vi ved hvor mange, der besøger og handler på vores site 
- Forbedre hjemmesiden og sikre fuld udnyttelse af hjemmesidens services 
- Analyse af vareudbud, service m.v. 

 

Cookies er således nødvendige på mange hjemmesider, for at kunne give brugerne de ydelser, de efterspørger. Det er dog helt frivilligt for brugeren, om man vil lade den pågældende hjemmeside registrere data ved hjælp af cookies. Man kan nemlig indstille sin browser til ikke at acceptere cookies. Man skal dog være opmærksom på, at man i så tilfælde ikke vil kunne gøre brug af langt de fleste af de ydelser, som hjemmesiderne tilbyder.


SÅ LANG TID OPBEVARES COOKIES?
Levetiden på cookies kan variere alt efter, hvad den enkelte udbyder har valgt. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. De fleste udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. 

SÅDAN SLETTER DU COOKIES?
Find vejledning til at slette dine cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

SÅDAN UNDGÅR DU COOKIES PÅ DIN COMPUTER?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Hvis du klikker herhttp://minecookies.org/cookiehandtering, får du en vejledning i, hvordan du indstiller det i din browser. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ?F1? på din pc. Søg efter "cookies". 

HVAD COOKIES BRUGES TIL PÅ VORES WEBSITE?
Vi bruger cookies til at gøre dit besøg på vores site så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til at blive klogere på, hvordan du bruger vores side, så vi hele tiden kan forbedre siden og give jer et optimalt resultat. Desuden bruger vi tjenester fra tredjeparter, som også sætter cookies, til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse, marketing og diverse sociale medier. Tredjeparterne indsætter cookies på din computer på vores vegne. 
GOOGLE ANALYTICS (TRAFIKMÅLING) 
Vi bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på vores side. Google Analytics anvender cookies til at kunne generere statistikker, men ingen af disse rummer personlige oplysninger. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Google Adwords

Vi bruger også Adwords cookies, som bliver lagt på brugeres computer, når en bruger har klikket på en af vores Adwords annoncer. Disse cookies bruges også til indsamling af data til statistisk analyse om de besøgendes adfærd samt til remarketing kampagner og bliver desuden sammenkørt med data fra Google Analytics.

Google kan videregive informationer indsamlet via cookies til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics fremgår af http://www.google.com/privacy.html og accepteres ved besøg på www.curvesbyhl.dk

Cookies fra Google Analytics kan du fravælge her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.


PRIVATLIVSPOLITIK
Vi prioriterer datasikkerhed og fortrolighed højt. Du kan i det følgende læse nærmere om vores persondatapolitik og de klare retningslinjer vi har i forbindelse med behandling af personoplysninger. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside. 

HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE OPLYSNINGER?
Vi er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig. Du finder vores kontaktoplysninger her: 

Curves By H&L

CVR nr.: 37144398
Strøget 17B, 1 TH
7430 Ikast 
Telefon: +45 28152935 
Mail: info@curvesbyhl.dk 

HVAD BRUGES DINE OPLYSNINGER TIL OG PÅ HVILKET GRUNDLAG BEHANDLER VI DEM?
Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål: 
- Levering af aftalte ydelser/varer/services 
- Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester 
- Individuel markedsføring og målretning af skræddersyede tilbud og ydelser som er relevante for dig som kunde 
- Når du besøger Curves By H&L, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af vores side, dette er for at optimere din oplevelse som bruger, funktionerne på siden og for at kunne lave målrettet markedsføring, herunder retargeting via f.eks. Facebook og Google. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, brugeroplevelsen, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer. 
- Når du er tilmeldt vores oprettet en bruger/nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger som dit navn, e-mailadresse og dit handelsmønster. Dette er kun til brug på vores side, og vi bruger det i forhold til personalisering af nyheder, tips og tilbud. Vi sender ikke nyhedsbreve ud lige pt og hvis du skulle modtage et du kan altid afmelde ved at klikke på linket nederst i mailen eller ved at skrive en mail til info@curvesbyhl.dk 
- Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b vedrørende opfyldelse af en kontrakt, litra c vedrørende overholdelse af retlige forpligtelser, såsom opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven og litra f vedrørende forfølgelse af legitime interesser, der indebærer løbende forbedring af produkter, services og shopping-oplevelser samt registrering af dine præferencer mv. for at målrette vores tilbudskampagner og annoncer til dig med henblik på forbedring af din brugeroplevelse. Derudover behandler vi dine personoplysninger i henhold til EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a, når du har givet dit udtrykkelige samtykke som læser af vores nyhedsbreve eller som kunde i webshoppen. 
- Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig, hvis vi skal levere produkter til dig, som du har købt i vores webshop. Vi kan ikke tilbyde dig vores produkter medmindre, at du oplyser os om de påkrævede oplysninger. 

HVEM DELER VI DINE OPLYSNINGER MED?
Curves By H&L benytter databehandlere, herunder udbydere af software, webhosting, sociale og professionelle backups, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil derfor blive behandlet af tredjeparter efter instruks fra Curves By H&L. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til, og på baggrund af de databehandleraftaler, der er indgået mellem Curves By H&L og databehandleren. Vi forpligter alle databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt og efter gældende lovgivning. 
Vi deler oplysninger om dig med følgende: 
- Vores leverandører af IT-services (databehandlere) 
- Eksterne revisorer 
- Facebook og Google med henblik på online annoncering 
- Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov 

Vi videregiver/sælger på INGEN måder dine oplysninger, de bruges udelukkende til forretningsmæssig brug.

HVORNÅR OVERFØRER VI PERSONDATA TIL LANDE UDEN FOR EU/EEA?
Nogle af disse databehandlere, f.eks. Google Analytics v/Google LLC og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. 

Kopi af Google LLC's certificering kan findes her
Kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER?
Vi gemmer dine oplysninger i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som transaktionen vedrører som følge af Bogføringsloven. 

INDSIGT, BERIGTIGELSE ELLER SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Du kan samtidigt tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Du har i visse tilfælde også ret til dataportabilitet, hvilket vil sige at du modtager dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format samt ret til at få disse oplysninger overført til en anden ansvarlig. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.
Henvendelse om indsigtsret, indsigelse, tilbagekaldelse af samtykke, anmodning om rettelse eller sletning kan ske til info@curvesbyhl.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datat...
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på info@curvesbyhl.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataforordningen.